O Skupini

Mercator o skupini

O Skupini

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji ter v celotni regiji Jugovzhodne Evrope. Sestavljajo jo trgovske družbe. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb. Obvladujoča družba Skupine je družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji.

Primarna in najpomembnejša dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki jo razširjamo s ponudbo dopolnilnih storitev. S tem želimo svojim kupcem zagotoviti celovito ponudbo, ki bo ustrezala njihovim potrebam in željam.

mercator program izdelkov vsakdanje potrosnje

Program izdelkov vsakdanje potrošnje

V gosto razvejani maloprodajni mreži v Sloveniji, Črni gori, Srbiji in Bosni in Hercegovini našim kupcem zagotavljamo široko in kakovostno ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje.

mercator izdelki za dom

Program izdelkov za dom

V prodajalnah M Tehnika ponujamo vse za dom, od gradbenih materialov, pohištva, opreme do gospodinjskih aparatov, bele tehnike in zabavne elektronike.

mercator izdelki trgovksa znamka

Izdelki naših trgovskih znamk

V okviru linij lastih trgovskih znamk zagotavljamo našim kupcem kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Na naših policah so na voljo izdelki dvanajstih trgovskih znamk.

maxen bencinski servis kranj3

Storitvene dejavnosti

Preko naših restavracij opravljamo tudi gostinske storitve. Preko mreže samopostrežnih bencinskih servisih Maxen pa oskrbujemo naše kupce z gorivom.

mercator prodaja oddaja nepremicnine.jpg2

Mercator Nepremičnine

V Mercatorju nepremičnine obravnavamo kot posebno poslovno področje, katerega temeljni cilj je optimalno upravljanje z nepremičninami.