O nas

Mercator o skupini3

O nas

Mercator je ena največjih gospodarskih družb v Sloveniji, ki deluje v okviru Fortenova grupe. Sedež Poslovnega sistema Mercator d.o.o. je na Dunajski cesti 107 v Ljubljani.

Primarna in najpomembnejša dejavnost Mercatorja je trgovina na drobno z izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki jo razširjamo s ponudbo dopolnilnih storitev. Mercator ni samo trgovec, ampak je platforma, ki povezuje zaposlene v Mercatorju, dobavitelje, kupce in lokalno okolje.

 

mercator program izdelkov vsakdanje potrosnje

Program izdelkov vsakdanje potrošnje

V gosto razvejani maloprodajni mreži v Sloveniji našim kupcem zagotavljamo široko in kakovostno ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje.

mercator izdelki za dom

Program izdelkov za dom

V prodajalnah M Tehnika ponujamo vse za dom, od gradbenih materialov, pohištva, opreme do gospodinjskih aparatov, bele tehnike in zabavne elektronike.

mercator izdelki trgovksa znamka

Izdelki naših trgovskih znamk

V okviru linij lastih trgovskih znamk zagotavljamo našim kupcem kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Na naših policah so na voljo izdelki dvanajstih trgovskih znamk.

maxen bencinski servis kranj3

Storitvene dejavnosti

Preko naših restavracij opravljamo tudi gostinske storitve. Preko mreže samopostrežnih bencinskih servisih Maxen pa oskrbujemo naše kupce z gorivom.

mercator prodaja oddaja nepremicnine.jpg2

Mercator Nepremičnine

V Mercatorju nepremičnine obravnavamo kot posebno poslovno področje, katerega temeljni cilj je optimalno upravljanje z nepremičninami.