Kariera

Prosta delovna mesta

Maloprodaja

Trgovina je Mercatorjeva ključna dejavnost. Prav vsaka vloga na tem nenehno razvijajočem se področju je svojevrsten karierni in življenjski izziv. Najmočnejši smo v market programu, ki zajema sveži in suhi program ter neživila. Veliko nas je in veliki smo. To, kar nas druži in povezuje, pa je zagotovo veselje do dela z ljudmi in vsakodnevno prizadevanje, da se naši kupci pri nas vselej dobro počutijo in se radi vedno znova vračajo.


Prodajalec

Prodajalec2

Prodajalci naročajo izdelke, polnijo police, pripravljajo narezke, pečejo pekovske izdelke, v toploteki ponudijo številne možnosti za kosilo, delajo za klasičnimi in ob Tik Tak blagajnah.

Poglej prosta delovna mesta

Prodajalec v ribarnici

Prodajalec ribarnica

Prodajalci v ribarnicah nudijo veliko izbiro svežih, kakovostnih rečnih in morskih rib ter morskih sadežev. Ribe strokovno narežejo in očistijo ter vam svetujejo pri nakupu.

Poglej prosta delovna mesta

Prodajalec v mesnici

Prodajalec mesnica

Prodajalci v naših mesnicah prodajajo meso in mesne izdelke. Skrbijo za kakovost, narežejo najboljše kose mesa, strankam pa zagotavljajo veliko izbiro in strokoven nasvet.

Poglej prosta delovna mesta


Tehnika

Tehnika

Maloprodajno mrežo Tehnike tvorijo gradbeno-vrtni centri, prodajalne za dom in centri tehnike različnih velikosti. Prisotni smo v skoraj vseh večjih slovenskih krajih. Ponudbo klasičnih prodajaln dopolnjujemo s ponudbo Spletne trgovine M Tehnika.

Poglej prosta delovna mesta
Veleprodaja

Veleprodaja

V okviru prodajnih programov se ukvarjamo s prodajo blaga vsem vrstam pravnih subjektov: franšizni kupci, grosisti, gostinci, mali trgovci, samostojni podjetniki in proračunski uporabniki. Prodaja poteka prek skladiščnega poslovanja in preko poslovalnic Cash & Carry.

Poglej prosta delovna mesta
Mercator Kariera Vzdrzevanje

Vzdrževanje

Naloga sodelavcev vzdrževanja je skrb za nemoteno delovanje objektov in naprav. Načrtujejo, koordinirajo in izvajajo vzdrževalna dela. Imajo širok spekter tehničnih znanj ter so v verigi gospodarjenja z objekti pomemben člen.

Poglej prosta delovna mesta
Rezija

Režija

Raziskovanje navad kupcev, preučevanje postavitev izdelkov na police, skrb za videz trgovin, nabava in priprava izdelkov, upravljanje s financami, podpora informacijske tehnologije, skrb za zaposlene – vse to lahko najdete med kariernimi priložnostmi pri nas.

Poglej prosta delovna mesta
Logistika

Logistika

Logistika je Mercatorjeva strateška funkcija, katere osnovna naloga je optimalno obvladovanje fizičnega pretoka blaga od dobaviteljev do končnega potrošnika. Med osnovne logistične procese štejemo prevzem, skladiščenje, pripravo, odpremo in transport blaga.

Poglej prosta delovna mesta
Gostinstvo

Gostinstvo

Naloga sodelavcev gostinstva je kakovostna priprava jedi in pijač, ki gre z roko v roki s prijazno in strokovno postrežbo. Smo prvi in zadnji stik z gostom, zato je njegovo zadovoljstvo naša nagrada in pokazatelj, da delamo dobro.

Poglej prosta delovna mesta
Kariera Mercator logotipi