Medijsko središče

Olimpiyci

Z olimpijsko reprezentanco skupaj na vlaku do Kopra

Konec preteklega tedna smo naše olimpijce pospremili na uradni sprejem v Koper in jim zaželeli srečo z izdelki Bio Zone.

Člani olimpijske reprezentance Slovenije se že nestrpno pripravljajo na skorajšnji odhod v Rio, od katerega jih loči le še teden dni. Kot dolgoletni in zvesti sponzor smo jih v Mercatorju prejšnji petek spremljali na njihovi poti od Ljubljane do Kopra. Ob 14. uri smo se skupaj vkrcali na vlak, ki je peljal izključno v ta namen, ter v prijetnem vzdušju, ki že diši po vroči Braziliji, začeli z našim potovanjem. Na vlaku smo vsem reprezentantom podarili vrečke z našimi izdelki Bio Zone, katere smo predstavili tudi širšemu občinstvu na expo razstavnem prostoru za sponzorje na prireditvi. Udeleženci prireditve so tako razvajali svoje brbončice z degustiranjem izdelkov Bio Zone in iz njih pripravljenih zdravih prigrizkov.

Slavnostni sprejem se je začel ob 21. uri na Titovem trgu, kjer se je letošnja olimpijska reprezentanca Slovenije uradno predstavila, sledila pa je tekma rokometne reprezentance Slovenije s Hrvaško v dvorani na Bonifiki.