Medijsko središče

Najboljši sosed prenavlja

Mercator je 21. 4. odprl prenovljen market na Stritarjevi, 22. 4. prenovljen market Brežice, 23. 4. pa Market Trnovski pristan v Ljubljani.

Market na Stritarjevi v Ljubljani je majhen, velik le 63 m2, vendar zdaj po prenovi vsekakor bolje zadošča potrebam kupcev, ki tja dnevno zahajajo. Izrazit je poudarek na grab & go ponudbi, torej sveže pripravljenih sendvičih, picah, pripravljenih solatah, novost so sveže stisnjeni sokovi na prodajnem mestu.

Tudi prenovljeni Market Brežice je zdaj urejen po konceptu »sosed«, torej sta večja predvsem oddelka s sadjem in zelenjavo in delikatesa, večja je tudi ponudba pakiranega mesa, nova je pekarnica z oglatimi picami. Ob odprtju je Mercator doniral 1.000 evrov Vrtcu Mavrica Brežice.

Market Trnovski pristan v Ljubljani je zdaj nekoliko večji, predvsem je bolj založena ponudba »grab & go« izdelkov, nekaj večji so oddelek sadja in zelenjave in toploteka z možnostjo ponudbe cvrtih jedi, večja je ponudba pakiranega mesa. Nova je hladilna in zamrzovalna oprema. Donacijo 1.000 evrov so predali Društvu Šent.