MercatorPODPEC Foto Aleksandar Domitrica 2

Prenovljena Mercatorjeva trgovina market Podpeč

Od petka, 27. marca 2015, je odprt prenovljen market Mercator Podpeč. Trgovina je prenovljena po sodobnem konceptu »sosed«, in ima zdaj 447 m2 neto prodajne površine, v njej pa za kupce skrbi 17 zaposlenih.  Oprema v trgovini je nova, nova pridobitev za kupce pa je predvsem toploteka s pestro ponudbo toplih jedi in sveže pečenih pic. Večji in preglednejši je predvsem prostor namenjen oddelku sadja in zelenjave, na oddelku kruha pa bo vedno sveže pečen kruh. Trgovina ima tudi  akcijsko izpostavitev in sezonsko  ponudbo.

Ključne prednosti  prenovljenih trgovin Sosed so:

• odlična ponudba na svežih programih (sadje in zelenjava; kruh, pecivo; delikatesa;  ponudba toplih jedi; sveže pakirano meso)
  • odlična storitev
  • bogata ponudba izdelkov trgovskih znamk
  • poznavanje kupcev, vpetost v lokalno okolje

Koncept prenovljene trgovine Mercator sosed v Podpeči torej postavlja v ospredje tudi lokalno skupnost, katere del je Mercator, in v katero želi biti aktivno vključen. Na odprtje prenovljene trgovine so tako povabili tudi prostovoljno gasilsko društvo Podpeč in jim namenili donacijo v višini 1.000 €.