Medijsko središče

HM Domzale foto 2

Odprli prenovljen hipermarket Mercator Domžale

V torek, 24. Marca, so odprli popolnoma prenovljen hipermarket v Mercator centru Domžale. Prenova je bila temeljita, saj je novo vse, od tlaka do osvetlitve in trgovske opreme. Ta je najsodobnejša, kar pomeni tudi manjšo porabo energije.

Za kupce pa je pomembno predvsem to, da je hipermarket zdaj večji za približno 300 m2, je torej prostornejši in zato bolj prijeten za nakupovanje. Večji so oddelki s svežimi izdelki, predvsem oddelek s sadjem in zelenjavo, mesnica in oddelek s kruhom. Kupce bo še dodatno razveselila nova postrežna ribarnica s širokim izborom svežih rib in morskih sadežev.

Mesnica je bogatejša za ponudbo lastnih mesnih pripravkov, ki prihranijo čas, po naročilu pa mojstri mesarji pripravijo meso za različne prireditve. Na toploteki najdejo kupci pestro izbiro pripravljenih jedi za okusen obrok, posebej še meso z žara ali pečeno. Večja je izbira pripravljenih sendvičev in hlajenih prigrizkov za malico ali hiter obrok, po naročilu pripravijo kanapeje, narezke in druge prigrizke za zabave in razne prireditve. Nedvomno pa bo priljubljena tudi picerija, kjer pice ročno pripravijo in sveže spečejo. Tudi drugi oddelki so osveženi in razporejeni tako, da je nakupovalna pot za kupca lažja in hitrejša. V trgovini je zdaj 8 hitrih blagajn.
Ta teden bo Mercator odprl še prenovljen supermarket Fužine ter sosedski trgovini v Podpeči in v Kobaridu.