Medijsko središče

Na gmajni prenovljena sosedska prodajalna1

Prenovljen Market Na Gmajni

Otvoritev prenovljenega Marketa Na Gmajni so pospremili številni kupci, ki so se v velikem številu zbirali pred prodajalno že pred njenim odprtjem, kot tudi mnogi predstavniki vodstva, ki so se to jutro zbrali v Na Gmajni na Brodu v Ljubljani. Med njimi je bil tudi član uprave Igor Maroša, ki  je pred uradno otvoritvijo za kupce nagovoril zbrane in zaposlenim v prodajalni zaželel uspešno delo.

V prihodnjih dneh bodo tej prodajalni sledile še tri: Market 48 Titov trg Koper, Market Gala Metlika in Market Celovška 163 v Ljubljani.

Vtis, ki ga imamo ob vstopu v prodajalno, je, da na isti kvadraturi stoji zdaj prostorna, svetla, pregledna, sodobno opremljena prodajalna, ki se želi kupcu približati z živahnejšimi barvami in simpatičnimi nagovori ter občutkom za njegove potrebe.

Poudarek v sosedskih prodajalni je na asortimentu svežega programa, ki je ključen, da zadovoljimo dnevne potrebe okoliških kupcev. Akcijska ponudba je zdaj opazna na prvi pogled, strežna linija vabi s svežino in vonjem pravkar spečenega kruha, na voljo pa je tudi veliko izdelkov za hitro pripravo kosila ali priročne malice.

Še posebej pritegneta sadje in zelenjava, lično razvrščena na lesenih stojnicah, ki delujejo domače – kot na tržnici, vključno s tablicami, popisanimi s kredo, kjer je označena za kupce kaka informacija, ki naj bi jo zagotovo opazili.

Tudi kupci so opazili, da je trgovina zdaj svetla, bolj pregledna in veliko lepša. Pohvalili so zlasti ponudbo sadja, sprotno peko pekovskih izdelkov in ponudbo v mesnici.

Projekt Radi delamo dobro

Ker je cilj prenove manjših, tj. sosedskih prodajaln zaživeti še bolj povezano z lokalnim okoljem, smo se v Mercatorju odločili, da odprtje pospremimo s projektom Radi delamo dobro. Ta je zamišljena tako, da lahko kupci z vsakim opravljenim nakupom glasujejo za enega izmed treh predlaganih lokalnih društev oz. organizacij, ki ob koncu – novembra – prejme 1.000 EUR in s svojo dejavnostjo še obogati življenje soseske.

Prenovljen Market Na Gmajni

Prenovljen Market Na Gmajni

Bronasta medalja

slike