Medijsko središče

V Izoli vrata odprl Mercatorjev 17. Sosed

V novi preobleki, sveža, boljša in še večja je zaživela sosedska prodajalna Market 78 na Trgu Republike 4 v Izoli.

Trgovina je prenovljena po konceptu Sosed, ki je najpomembnejši Mercatorjev format po številu enot ter številu kupcev. Predstavlja Mercatorjevo konkurenčno prednost, saj smo edini trgovec v Sloveniji, do katerega vas vodi največ  500 korakov.  V sosedskih trgovinah poseben poudarek dajemo na odlični ponudbi svežega programa (sadje in zelenjava; kruh, pecivo; delikatesa,  ponudba toplih jedi in hitrih prigrizkov za malico), ki jih  kupci dnevno potrebujete. Posebno pozornost dajemo tudi temu, da svoje nakup opravite hitreje ter da vam nudimo bogato ponudbo izdelkov trgovske znamke.

Svojevrsten pečat sosedskim trgovinam daje tudi poznavanje kupcev in vpetost trgovine v lokalno okolje. Tako je Mercator ob današnji otvoritvi prenovljene trgovine Vrtcu Mavrica Izola tudi donirali 1.000 EUR.

Mercator Izola nov sosed 1

S ponosom smo danes v Izoli odprli vrata 17. Mercatorjevega Soseda in tretjega po vrsti v letošnjem letu.

Mercator Izola nov sosed 3

Ob otvoritvi smo kot pravi najboljši sosed tudi podarili donacijo  Vrtcu Mavrica Izola. Donacijo sta izročila Igor Maroša, član uprave in Danijela Ščavničar, poslovodkinja trgovine.

Mercator Izola nov sosed 4

 Prav posebno vzdušje so na otvoritvi ustvarili tudi najmlajši iz Vrtca Mavrica Izola.

Mercator Izola nov sosed 8

Mercatorjevo donacijo je iz roka Igorja Maroše, člana uprave in Danijele Ščavničar, poslovodkinje prevzela Suzana Božič, ravnateljica vrtca.

Mercator Izola nov sosed 6

Otvoritve se je udeležil tudi Gregor Perič, podžupan Občine Izola. Od leve proti desni: Igor Maroša, član uprave Mercator in Gregor Perič, podžupan Občine Izola.