Medijsko središče

Na Jesenicah in Mariboru vrata odprla dva prenovljena Soseda

V prenovljeni podobi sta za zaživeli dve novi trgovini Sosed in sicer market Maja v Mariboru in market na Cesti maršala Tita 79 na Jesenicah.

Sosedske prodajalne so Mercatorjevem najpomembnejši format manjših trgovin. Kupci v trgovinah Sosed najdejo večino izdelkov, ki jih dnevno kupujejo, hitreje najdejo, kar potrebujejo, in hitreje opravijo nakup. Zaradi  odlične  ponudbe svežega programa in dobre storitve, želijo »Sosedje« biti prva izbira potrošnikov.

Kot pravi sosedje pa Mercatorjeve trgovine Sosed želijo tudi prispevati k dobrobiti soseske in k boljši kakovosti življenja okoliških prebivalcev. Tako je Mercator ob odprtju prenovljene trgovine v Mariboru predali donacijo VDC Zveze Sonček Maribor, na Jesenicah pa vrtcu Jesenice, enoti Angelce Ocepek.

Z veseljem pričakujemo še odprtje prenovljenih trgovin po konceptu Sosed na Trgu republike v Izoli 19. februarja, v Podpeči 26. februarja in v Kobaridu 13. marca.

Maja 1
V novi podobi je zaživel market Maja v Mariboru

Maja 2
V Maribor so na odprtju prenovljenega marketa Maja plesali kurenti.

Maja 3

Slavnostni trak so prerezali Samo Gorjup, pomočnik člana uprave; Sandra Čauševič, poslovodkinja market Maja v Mariboru in Andrej Fištravec, župan Mestne občine Maribor (od leve proti desni).

Maja 4
Mercatorjeve donacije so se razveselili v VDC Zveze Sonček Maribor.

sosed jesenice foto
Na Jesenicah pa so peli otroci.

Mercator Market na Cesti marsala Tita 79 na Jesenicah

Prenovljene trgovine so se razveselile tudi naše prodajalke marketa na Cesti maršala Tita 79 na Jesenicah.