Medijsko središče

Naj nagrajenci 2016

Naj sodelavci so naš ponos

Na Avsenikovi domačiji v Begunjah na Gorenjskem smo slovesno podelili priznanja in nagrade sodelavkam in sodelavcem, ki so si z dobrim delom  zaslužili katerega od častnih nazivov: naj prodajalec, naj prodajalna, naj šef ali pa so za izjemne delovne dosežke prejeli najvišje priznanje v napi družbi – Nagrado Mercator.

VIT 7561

Letošnji nagrajenci skupaj z najvišjim vodstvom

V prijetnem domačem ambientu, ki je bil za to priložnost ozaljšan s prepoznavnimi rdečimi srci, s katero v Mercatorju simbolično izkazujemo podporo slovenskemu, domačemu, smo v veseli družbi ansambla Kranjci in povezovalke Darje Gajšek, ki jo dobro poznamo kot obraz oddaje Slovenski pozdrav, izrekli zahvalo sodelavkam in sodelavcem, ki so se v 2016 najbolj izkazali kot ambasadorji najboljšega soseda.

NP 2

Nabito polna Avsenikova domačija v »barvah« Mercatorja

Kot je v svojem nagovoru poudaril predsednik uprave Toni Balažič, so prav izjemni posamezniki tisti, ki največ prispevajo k uspešnemu poslovanju Mercatorja; so tisti, ki se dobro prilagajajo današnjemu dinamičnemu poslovnemu okolju, pa naj bo to na ravni posamezne prodajalne ali kakega drugega področja našega delovanja. So tisti, ki zmorejo stopiti iz ustaljenih okvirov in udejanjati spremembe, prav te pa so gonilo razvoja. Vsem dobitnikom priznanj in nagrad se je zahvalil za njihov doprinos k uspešnemu poslovanju naše družbe.

Toni Balazic

Predsednik uprave Toni Balažič

Najprej smo izkazali čast našim naj prodajalcem, med katerimi je še posebej slavila prvouvrščena Severina Nikolavčič iz Marketa Erjavčeva. Priznanja je podelil direktor operativnega področja maloprodaja Samo Gorjup.

Naj prodajalne2

Naj prodajalci

Zatem smo slovesno podelili priznanja našim naj prodajalnam, ki so se za ta prestižni naziv pomerile v petih kategorijah, glede na format prodajalne. Med manjšimi prodajalnami je prvo mesto zasedel Market Cirkulane, med večjimi superetami je slavil Market Celovška 91 Ljubljana, prvo mesto v kategoriji manjših supermarketov je pripadlo Marketu Gorenja vas, v kategoriji večjih supermarketov pa Supermarketu Ajdovščina.  Med hipermarketi pa si je častni naziv priboril Mercator Šiška.

Naj prodajalne skupinska

Priznanja za naj prodajalne

Ekipe naj prodajaln so prejele posebne priponke, ki jih bodo ponosno nosile, da se bodo tudi naši kupci veselili, da kupujejo v naj prodajalni! Priznanja je podelil Igor Mamuza, član uprave, odgovoren za Mercator trgovino Slovenija.

Priznanja naj šef je letos prejelo deset naših sodelavk in sodelavcev.

Naj sefi

Naj šefi

Naj šefinja 2016 pa je postala Katarina Ozmec iz Supermarketa Kokrica.

Naj sefinja

Naj šefinja 2016 Katarina Ozmec

Najvišja priznanja, Nagrade Mercator, je za izjemne delovne dosežke in poosebljanje vrednot Mercatorja 18 sodelavkam in sodelavcem podelil predsednik uprave Toni Balažič.

nagrada Mercator

Prejemniki Nagrade Mercator

Takole pa smo se nagrad in priznanj veselili po koncu uradnega dela.

NP 14

Iskrene čestitke vsem  nagrajencem!