Medijsko središče

Danes odprli nov Mercator center Bršljin v Novem mestu

Toni Balažič, predsednik Mercatorjeve uprave je ob odprtju centra poudaril:»Poleg pestre ponudbe v naših trgovinah in prijetnega druženja, želimo v centru zagotoviti najboljšo dopolnilno gostinsko in drugo trgovsko ponudbo, pa tudi razvedrilo in druge izvirne ter zanimive dejavnosti. Tudi v zahtevnih časih, ki pred nas postavljajo številne izzive, želimo misliti pozitivno, vlagati v prihodnost in nadaljnji razvoj«, je še poudaril Toni Balažič, ki je predal tudi donacijo območni enoti Rdečega križa in Društvu za življenje brez nasilja.

Trak so prerezali in tako slavnostno odprli nov trgovski center župan Novega mesta Alojzij Muhič, predsednik uprave investitorja CGP Marjan Pezdirc in predsednik Mercatorjeve uprave Toni Balažič.

V nakupovalnem centru so kupcem na voljo sodoben Mercatorjev hipermarket s 3.628 m2 skupne površine, prodajalne Intersport, Modiana, M Tehnika in M holidays ter še več kot 30 drugih trgovskih lokalov dopolnilne ponudbe za pestre nakupe in prijetno druženje. Skupna površina trgovskih prostorov znaša 13.251 m2. Kupcem je na razpolago 391 parkirnih mest od teh 91 pokritih. Starše in otroke pa bo posebej razveselilo tudi 73 m2 veliko notranje otroško igrišče Lumpi. Vrednost celotne Mercatorjeve investicije v objekt znaša 24 milijonov evrov, investitor in izvajalec je podjetje CGP d.d. (Cestno gradbeno podjetje) Novo Mesto, Mercator pa je končni uporabnik centra.

V centru je skupaj 193 zaposlenih, od teh 90 v Mercatorjevih trgovinah, ostali pa v lokalnih najemnikov v centru.

V Mercator centru Bršljin je središče ponudbe hipermarket z odlično ponudbo svežih sadja in zelenjave, delikates, mesa, mleka in mlečnih izdelkov, toploteke, kjer že dišijo pripravljene jedi, ter drugih dnevno potrebnih izdelkov za dom in gospodinjstvo. Izbiro dopolnjujejo Intersport s kakovostnim programom za šport in prosti čas, Modiana z oblačili in modnimi dodatki, M Tehnika s tehničnimi izdelki široke potrošnje in potovalne storitve za vsak žep in okus M holidays. Skupni imenovalec Mercatorjeve ponudbe je možnost plačevanja z Mercator piko, ki prinaša še posebne popuste in ugodnosti. Ker je center tudi prostor za druženje in dnevne opravke, so v njem med drugim tudi banka, cvetličarna, optika, frizer, drogerija, trgovina za male živali, gostinski lokali, knjigarna in prodajalna daril in galanterije.

Mercator center Bršljin v Novem mestu je dokaz, da tudi v zahtevnih časih, ki pred nas postavljajo številne izzive, v Mercatorju  vlagamo v prihodnost in nadaljnji razvoj.

Galerija