Medijsko središče

Minute nagrajeni izdelki Agra 2018

11 odličij s sejma Agra za izdelke Minute

V Mercatorju smo ponovno ponosni na naše nagrajene izdelke Minute. 

Na 39. Mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v kategoriji mesni izdelki, ki je potekalo 13. junija 2018 je kar 11 izdelkov Minute prejelo zlata, srebrna in bronasto odličje.

Sarme, golaž in  polenovka s tartufi so prejeli zlata odličja. Srebrno so se odrezali tatarski biftek, polenovka na belo in polenovka po istrsko, polnjene paprike v omaki in čufti v omaki ter vsem znani domači vampi. Tunin namaz pa se ponaša z bronasto medaljo.

To je še en razlog več, da naše tople, že pripravljene jedi, pokusite v Mercatorjevi toploteki, namaze pa lahko kar sami izberete s police in si doma pričarate pravo kulinarično poslastico.

Na ocenjevanju je sodelovalo 35 proizvajalcev iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške, strokovna komisija je ocenila 204 posamezne različne izdelke. Uradna razglasitev nagrad bo 27. avgusta 2018 na 56. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni.

Vse nagrajene izdelke izdeluje Mercatorjevo invalidsko podjetje, ki tako dokazuje, da s svežino in skrbno izbranimi sestavinami lahko zadovoljuje kulinarične okuse še tako zahtevnih kupcev.

Če vas torej baše čas, imamo Minute za vas.