Medijsko središče

Prenovljen Market Kobarid

Odprli smo prenovljen Market Kobarid na Markovi ulici 1 a. Trgovina je prenovljena po sodobnem konceptu »sosed«, kar pomeni, da je prilagojena kupcem, ki tam dnevno kupujejo, njihovim nakupnim navadam in potrebam.  Mercatorjeva trgovina želi prispevati k dobrobiti soseske in k boljši kakovosti življenja okoliških prebivalcev. Zaradi  odlične  ponudbe svežega programa in tistih izdelkov, ki jih dnevno potrebujejo, želi biti prva izbira potrošnikov.

Prenovljena trgovina ima 288 m2 neto prodajne površine, v njej pa za kupce skrbi 12 zaposlenih.  Vsa oprema v trgovini je nova, nova pridobitev za kupce pa je ponudba  pic ter dopeka kruha in pekovskega peciva, gotovo pa bodo veseli tudi izboljšane ponudbe v mesnici, ki odslej ponuja tudi lastne mesne pripravke. Delikatesa je obogatena z več pakiranimi izdelki za malico ter svežimi in pakiranimi sladicami, na oddelku kruha pa bo vedno sveže pečen kruh.

Sosedske prodajalne so najpomembnejši Mercatorjev format po številu enot ter številu kupcev in predstavljajo Mercatorjevo konkurenčno prednost zaradi svojih dobrih lokacij in široke regijske pokritosti. Kupci v trgovinah sosed torej najdejo večino izdelkov, ki jih dnevno kupujejo, hitreje najdejo, kar potrebujejo, in hitreje opravijo nakup.