Medijsko središče

Bozicek za otroke 686x300px

Nepozaben dan v družbi Božička

V nedeljo, 10. 12. 2017, smo končno dočakali težko pričakovano srečanje z Božičkom, ki smo ga pripravili za Mercatorjeve najmlajše.

V zabaviščnem centru Arena v ljubljanskem BTC se je tako zbralo okoli 800 otrok in njihovih staršev ter cel kup smelih prostovoljcev-božičkovih pomočnikov, da so skupaj dočakali prihod Božička, se veselili daril, peli, plesali, se sladkali in smejali pa še marsikaj …

Otroci so vrteli kolo sreče, ki jim je prineslo lepe nagrade, in se v družbi plesne šole Kazina učili novih plesnih korakov.  Za zvrhano mero smeha je poskrbel čarodej Jole Cole, ki z otroško magijo osvaja otroška srca. Svoje dogodivščine je z nami delil tudi vedno hudomušni Ribič Pepe. Za piko na i je poskrbela še Romana Kranjčan, ki je prepevala in plesala skupaj z otroki. Na voljo so bile tudi bowling steze, ki pa so bile ves čas dogodka polne naših otrok in njihovih spremljevalcev. Največje pričakovanje pa je zagotovo ustvaril Božiček, ki je na svojih saneh prijazno sprejemal naše otroke, z njimi malo poklepetal in se fotografiral.

Hvala vsem prostovoljcem in spremljevalcem na avtobusih!

Verjamemo, da smo v nedeljo vsi lahko v en glas pritrdili: Moj. Najboljši. Božiček.

Oglejte si video!

Bozicek za otroke 1

Bozicek za otroke 2

Bozicek za otroke 4

Bozicek za otroke 6

Bozicek za otroke 8

Bozicek za otroke bowling

Bozicek za otroke 9

Bozicek za otroke registr