Medijsko središče

banner M Fransizna konferenca 1100x480px

Mercatorjeva franšizna konferenca

V petek, 16. 3. 2018, ob 11.00 uri bo v Kristalni palači v Ljubljani potekala Mercatorjeva franšizna konferenca, na kateri bodo predstavljene aktualne teme s tega področja ter osvetljene nove priložnosti za njegov nadaljnji razvoj.

Po uvodnem nagovoru Tomaža Blagotinška, izvršnega direktorja področja Veleprodaja, se bodo kot govorci zvrstili še predsednik uprave Tomislav Čizmić, ki bo predstavil ključne točke Mercatorjeve poslovne strategije, Jana Novak s predstavitvijo trendov na trgu FMCG v Sloveniji, Andreja Zadnik Andoljšek s predavanjem o moči blagovne znamke Mercator in marketinški strategiji ter Tomaž Blagotinšek, ki bo orisal sodelovanje s franšiznimi partnerji v 2017 in načrtih za 2018. Srečanje bo s tematiko psihofizičnega zdravja in pomena dobre komunikacije sklenila zdravnica dr. Sanela Banović.

Mercator Franšiza je v očeh kupca Mercator trgovina s pridihom lokalnosti. Mercator v zadnjem obdobju intenzivneje sodeluje s franšiznimi partnerji, nenehno izboljšuje prodajno-marketinške vsebine v korist potrošnika ter izboljšuje poslovne procese za učinkovitejše partnerstvo, s ciljem, da poleg najboljšega soseda še naprej ostane najboljši partner.